Contact Me

YourFinance is in 2017 opgericht door Ruben Alebregtse. Ruben heeft meer dan 22 jaar ervaring in accountancy en financieel management. In 2005 studeerde hij af als registeraccountant (NIVRA-Nyenrode School of Accountancy) en in datzelfde jaar behaalde hij zijn Master of Science in Accountancy (Nyenrode Business University).

 

Ruben begon zijn carrière in 1995 als extern accountant bij KPMG waar hij doorgroeide naar senior manager. Bij KPMG heeft hij een brede ervaring opgedaan in het aansturen van projectteams in controle en adviestrajecten bij zowel MKB ondernemingen als grote (inter)nationale ondernemingen. De laatste 2 jaar bij KPMG was hij werkzaam als accountant bij KPMG Malawi waar hij zijn internationale ervaring verder heeft verbreed.

 

Omdat hij na alle advies en controle werkzaamheden graag meer direct wilde bijdragen aan de groei en verbetering van een onderneming maakte hij in 2008 de overstap naar een dochteronderneming van Xerox, Veenman B.V., waar hij vanaf 2011 als Financieel Directeur onderdeel uitmaakte van de directie. Vanuit zijn functie was hij verantwoordelijk voor reporting, business control, IT en Legal. In deze functie is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor de verbetering en structurering van management informatie, diverse restructuring projecten en een migratie van het ERP pakket. Hiernaast heeft hij veel ervaring opgedaan als sparring partner van onder andere de afdeling verkoop in belangrijke sales trajecten.

 

Ruben ziet het als uitdaging om de cijfers met de business te verbinden en hiermee mogelijkheden tot verbeteringen te identificeren en deze verbeteringen door te voeren.

Contact gegevens


YourFinance

Leyweg 31

2545 CB Den Haag

KvK nr. 70000522

 

Email: alebregtse@yourfinance.nl


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.